El blog del Retrovisor

Recull de temes de motor, fotos i les entrevistes publicades a la secció " EL RETROVISOR " del suplement de motor del
Setmanari L´EMPORDÀ de Figueres.
Direcció : Martí Dacosta

diumenge, 11 d’abril del 2010

LA LLOTJA DEL VEHICLE CLÀSSIC DE LLERS ES CONSOLIDA
Llers/Alt Empordà, 11.04.2009

La tercera edició de la “Llotja del Vehicle Clàssic de Llers”, que s’ha dut a terme aquest diumenge a la localitat altempordanesa, ha consolidat la fira com un referent obligat per a tots els amants del motor. L’èxit de participants, expositors i visitants, anima els organitzadors a prosseguir en la voluntat de fer de Llers la cita obligada de primavera en la compravenda i exposició de motos, cotxes i peces de recanvi.

El temps hi acompanyà, i milers de persones es van aplegar diumenge per comprar i vendre als estands instal·lats al Poble Nou i per participar en els actes paral·lels. Entre les joies exposades hi havia motos de mitjant segle passat així com turismes en perfecte estat de conservació. La fira també destaca per la gran quantitat d’accessoris originals i peces de recanvi que difícilment es troben en el comerç convencional.

“Des de la primera edició teníem el convenciment que omplíerm un buit. A les comarques gironines hi ha molta afició pel motor i poques ocasions per admirar o adquirir peces d’època –manifestà Xavi Ungé, artífex de la Llotja–. A l’Empordà hi ha motes fires específiques de productes de la terra. Nom´`es hi faltava un certamen d’aquestes característiques. Ara ja el tenim, i l’èxit d’afluència ens anima a continuar endavant”
Podeu veure les  fotos al nostre picasa, esperem que us agradin
http://picasaweb.google.es/martidacosta
i també us recomanem el video de tramuntana tv, super recomanable
http://www.youtube.com/user/Tramuntana#p/u/3/LgeaCgwr1uA