El blog del Retrovisor

Recull de temes de motor, fotos i les entrevistes publicades a la secció " EL RETROVISOR " del suplement de motor del
Setmanari L´EMPORDÀ de Figueres.
Direcció : Martí Dacosta

dimarts, 15 de març del 2011

CAMPIONAT PROVINCIAL DE MOTOCRÒS ALS ARCSFinalment es va poder disputar la segona prova del campionat provincial de motocròs. La pluja incessant del dissabte va fer perillar la celebració de la competició fins a darrera hora i va complicar-ne  les tasques de preparació.
Es va posposar la cursa de la categoria automàtiques 50 cc perquè el fang feia inviable córrer però la resta de categories van decidir competir, gràcies a l’esforç de tots els pilots i dels pares dels més joves, que van posar tota la bona voluntat perquè la feina de la Junta en l’organització de la prova no hagués estat en va.
L’abundància de fang va exigir als corredors un important esforç físic i tècnic.al nostre
Reportage  fotgràfic de Francesc Aguilera al nostre Picasa

La categoria de 65cc va estar dominada en totes dues mànegues pel pilot Adam Masdeu, que es va proclamar campió, seguit de  Jan Gascó i d’Eric Tomàs.
En Mx 85 el clar dominador va ser Nil Pons, seguit el pilot de la Penya Motorista Figueres Dorian Martínez,, que va ocupar el segon lloc del podi i de Roger Oliver, tercer.
En categoria Mx1 es va imposar en ambdues mànegues Xavier Colomer, seguit dels pilots de Roses Guillem Parés i Jordi Pagès, que van pujar al per aquest mateix ordre.
 En Mx2 el primer lloc va ser per Nil Bussot, el segon per a Borja Marsal i el tercer per a Ramon Pelegrí.
En Mx3 el triomf va ser per Sergi Pallarès, la segona plaça per Santi Francàs i la tercera per a Josep M. Sunyer.
El diumenge va lluir el sol, la qual cosa va contribuir a assecar una mica el fang i a fer agradable la presència del públic que va assistir al circuit. Una vegada més, el regidor d’esports, Joaquim Ferrer, va voler acompanyar la Penya i els motoristes i va fer el lliurament de trofeus, a una hora una mica intempestiva, les 15:30.