El blog del Retrovisor

Recull de temes de motor, fotos i les entrevistes publicades a la secció " EL RETROVISOR " del suplement de motor del
Setmanari L´EMPORDÀ de Figueres.
Direcció : Martí Dacosta

diumenge, 3 d’abril del 2011

Gran èxit a la Llotja de Llers 2011
La “Llotja del Vehicle Clàssic de Llers”, que s’ha dut a terme aquest diumenge, ha aconseguit la millor xifra de visitants des que va començar, ara fa quatre anys. Durant tot el matí, milers de persones han desfilat pels carrers del poble nou de Llers per visitar les exposicions de vehicles clàssics i antics, les parades de recanvis i peces d’ocasió i les activitats paral·leles, com ara l’exhibició cronometrada de motos i les audicions musicals.

Entre les màquines exposades hi havia motos de mitjant segle passat, ciclomotors, tractors i turismes en perfecte estat de conservació. La llotja també ha tornat a destacar per la gran quantitat d’accessoris originals que difícilment es troben en el mercat convencional, maquetes i objectes de culte per als amants dels cavalls i els cilindres.

“Estem molt il·lusionats amb la continuïtat de la Llotja. Malgrat la crisi que afecta a tots els sectors, la gentada que avui ens ha visitat ens encoratja a prosseguir –ha manifestat Xavi Ungé, organitzador–. Són ben poques les ocasions que podem gaudir d’una fira específica del motor a les comarques gironines, i l’única a l’Alt Empordà, on l’afició està molt arrelada”.

El grup d’instruments tradicionals de Llers –amb gralles, timbals i sacs de gemecs– i el duet Two Cats amb música de ragtime han amenitzat un matí on rivalitzaven amb bona sintonia els motards de Harley amb els amics del Club Sanglas. La Llotja ha finalitzat amb un dinar popular per a tots els expositors

Demà  tindreu la crònica més amplia, podeu gaudir de més fotos al nostre picasa