El blog del Retrovisor

Recull de temes de motor, fotos i les entrevistes publicades a la secció " EL RETROVISOR " del suplement de motor del
Setmanari L´EMPORDÀ de Figueres.
Direcció : Martí Dacosta

diumenge, 22 d’abril del 2012

Llotja de Llers 2012

 
 
 
 
 
 
 La “Llotja del Vehicle Clàssic de Llers”, que s’ha dut a terme aquest diumenge, ha aconseguit la millor xifra de visitants des que va començar, ara fa cinc anys. Durant tot el matí, milers de persones han desfilat pels carrers del poble nou de Llers per visitar les exposicions de vehicles clàssics i antics, les parades de recanvis i peces d’ocasió i les activitats paral·leles, com ara l’exhibició cronometrada de motos, la prova de regularitat de vehicles antics, la taula de Scalèxtric i les actuacions de música popular.

Entre les màquines exposades hi havia motos de mitjant segle passat, ciclomotors, tractors i turismes en perfecte estat de conservació. La llotja també ha tornat a destacar per la gran quantitat d’accessoris originals que difícilment es troben en el mercat convencional, maquetes, anagrames, publicacions i objectes de culte per als amants dels cavalls i els cilindres

Cinc anys després de començar ara ja no patim per l’acceptació d’una fira d’aquestes caracaterístiques. Està ben arrelada i ja la podem considerar el referent del motor de la comarca. És clar que la crisi també ens afecta, però justament en temps de vaques magres la gent torna a valorar aquelles peces d’època que no passen de moda i pensen més en arreglar que no pas a llençar –ha manifestat Xavi Ungé, organitzador–. Per això, el mercat d’ocasió és una bona oportunitat...”.

El grup d’instruments tradicionals de Llers –amb gralles, timbals i sacs de gemecs– han amenitzat un matí on rivalitzaven amb bona sintonia els motards amb els amics de les quatre rodes. La Llotja ha finalitzat amb un dinar popular per a tots els expositors.  
+ fotos al nostre picasa