El blog del Retrovisor

Recull de temes de motor, fotos i les entrevistes publicades a la secció " EL RETROVISOR " del suplement de motor del
Setmanari L´EMPORDÀ de Figueres.
Direcció : Martí Dacosta

dissabte, 23 d’abril del 2016


 
Gas and Breakfast

El temps passa, els temps canvien, com cantava Bob Dylan, alguns negocis que ens sembla que funcionen de meravella, ja sigui per decisions polítiques o simplement pels canvis produits pels nous hàbits de la societat, de cop i volta trontollen, i s'han d'adaptar als nous temps per sobreviure, d'altres es veuen obligats a tancar les seves portes definitivament. Aquest és el cas de la benzinera Santa Ana de la carretera nacional II al seu pas per Pontós, ara abandonada. Suposem que la causa, és la baixada de la rentabiliat donada a l'obligatorietat de fer passar els camions per la veïna autopista.
Actualment en el complex hi sobreviu la Cafeteria Restaurant, no deixa de ser curiós, que on hi havia els sortidors de carburant, ara hi hagi jardineres amb plantes, això si que és eficiencia i trasformació ecològica.
Si demà al matí esteu per la zona, els amics de Facebook "Por Carreteras Secundarias" hi organitzen una trobada de vehicles clàssics i esportius. És una trobada informal, de gent que li agrada el motor, sense cap tipus de regulació, segons diuen els organitzadors és un acte per passar-ho bé i trobar-se fisicament. Els felicitem per la iniciativa i desitgem que aquesta primera edició del Gas & Breakfast tingui molt d'èxit, i els emplacem a fer-ne més edicions.

Martí Dacosta
El Restrovisor